0721 33 13 53 office@medtravel.ro

BĂILE FELIX – Weekend de relaxare

0
Cere informații
Cere informații
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7702

De ce să călătorești cu noi?

  • Experiență relevantă în domeniu
  • Planificăm vacanțe memorabile
  • Vă conducem spre orice destinație
  • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 721 33 13 53

office@medtravel.ro

Newsletter

Cea mai mare staţiune balneară din România, recunoscută şi pe plan internaţional datorită apelor sale termale, reuşeşte să atragă anual zeci de mii de turişti, indiferent de sezon. Considerată o perlă a judeţului, staţiunea a devenit un brand naţional.

Detalii

Sejur individual. Acceptăm plata cu tichete de vacanță.

Hoteluri

Hotel Termal ***

Tarif*: de la 1325 lei/ 2 nopti/camera dublă, demipensiune

Situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii, Hotelul Termal oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la internet, precum și utilizarea gratuită a celor 4 piscine în aer liber, a saunei și a piscinei interioare cu apă termală. Parcul acvatic termal Apollo-Felix se află la 200 m.

Hotelul Termal are un centru spa și de sănătate unde sunt disponibile la un cost suplimentar diverse masaje, hidroterapie, kinetoterapie și alte tratamente. De asemenea, există un centru de fitness și un salon de înfrumusețare care asigură diferite tratamente cosmetice.

Hotel International****

Tarif*: de la 1596 lei/2 nopti/cameră dublă, demipensiune inclusă

Hotelul International este situat în centrul stațiunii și la 10 km de Oradea.

INFO HOTEL
piscină în aer liber, piscină interioară, teren de joacă pentru copii, cameră de bagaje,seif, room service, transfer de la/ la aeroport, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferintă și petreceri, centru de afaceri, fax/copiator. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Hotelul are 11 etaje plus parter, 3 lifturi, 80 de camere single, 107 camere duble, 3 camere speciale. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, dus, tv cu cablu , cadă , feon, minibar, aer condiționat, internet, seif

Lotus Therm*****

Tarif*: de la 2388 lei/2 nopti/camera dublă, demipensiune inclusă

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuși sacri, nuferi albi,nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spațiu dătător de vitalitate și de echilibru.

Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa & Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP.

Hartă