0799 79 11 79 office@medtravel.ro

BĂILE FELIX – Weekend de relaxare

0
Cere informații
Cere informații
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7011

De ce să călătorești cu noi?

  • Experiență relevantă în domeniu
  • Planificăm vacanțe memorabile
  • Vă conducem spre orice destinație
  • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Cea mai mare staţiune balneară din România, recunoscută şi pe plan internaţional datorită apelor sale termale, reuşeşte să atragă anual zeci de mii de turişti, indiferent de sezon. Considerată o perlă a judeţului, staţiunea a devenit un brand naţional.

Detalii

Sejur individual. Acceptăm plata cu tichete de vacanță.

Hoteluri

Hotel Termal ***

Tarif*: de la 883 lei/ 2 nopti/camera dublă, demipensiune

Hotel Muncel se află în stațiunea Baile Felix, stațiune situată la altitudinea de 140m, în partea de nord-vest a României, in Câmpia Crișurilor, la zona de contact cu extremitatea vestică a dealurilor de la poalele Munților Pădurea Craiului.

Hotelul dispune de 1022 locuri în 511 camere, dotate cu baie, televizor, cablu TV, parcare, lift, restaurant, terasă, baza de tratament, săli de conferințe, masaj, farmacie, piscină exterioară, seif.

Facilități camere: TV, frigider, acces internet gratuit
Facilități hotel: parcare, foisor, piscină acoperită, bar, sală de conferințe, jacuzzi, saună, acces internet .

Hotel International****

Tarif*: de la 1070 lei/2 nopti/cameră dublă, demipensiune inclusă

Hotelul International este situat în centrul stațiunii și la 10 km de Oradea.

INFO HOTEL
piscină în aer liber, piscină interioară, teren de joacă pentru copii, cameră de bagaje,seif, room service, transfer de la/ la aeroport, spălătorie, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferintă și petreceri, centru de afaceri, fax/copiator. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Hotelul are 11 etaje plus parter, 3 lifturi, 80 de camere single, 107 camere duble, 3 camere speciale. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, dus, tv cu cablu , cadă , feon, minibar, aer condiționat, internet, seif

Lotus Therm*****

Tarif*: de la 1659 lei/2 nopti/camera dublă, demipensiune inclusă

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuși sacri, nuferi albi,nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spațiu dătător de vitalitate și de echilibru.

Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa & Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP.

Hartă

Galerie