0799 79 11 79 office@medtravel.ro

BĂILE FELIX – Weekend de relaxare

0
Cere informații
Cere informații
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6722

De ce să călătorești cu noi?

  • Experiență relevantă în domeniu
  • Planificăm vacanțe memorabile
  • Vă conducem spre orice destinație
  • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Cea mai mare staţiune balneară din România, recunoscută şi pe plan internaţional datorită apelor sale termale, reuşeşte să atragă anual zeci de mii de turişti, indiferent de sezon. Considerată o perlă a judeţului, staţiunea a devenit un brand naţional.

Detalii

Sejur individual. Acceptăm plata cu tichete de vacanță.

Hoteluri

Hotel Termal ***

Tarif*: de la 883 lei/ 2 nopti/camera dubla, demipensiune

Hotel Muncel se afla in statiunea Baile Felix, statiune situata la altitudinea de 140m, in partea de nord-vest a Romaniei, in Campia Crisurilor, la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea Craiului.

Hotelul dispune de 1022 locuri in 511 camere, dotate cu baie, televizor, cablu TV, parcare, lift, restaurant, terasa, baza de tratament, sali de conferinte, masaj, farmacie, piscina exterioara, seif.

Facilitati camere: TV, frigider, acces internet gratuit
Facilitati hotel: parcare, foisor, piscina acoperita, bar, sala de conferinte, jacuzzi, sauna, acces internet .

Hotel International****

Tarif*: de la 1070 lei/2 nopti/camera dubla, demipensiune inclusa

Hotelul International este situat in centrul statiunii si la 10 km de Oradea.

INFO HOTEL
piscina inaer liber, piscina interioara, teren de joaca pentru copii, camera de bagaje,seif, room service, transfer de la/ la aeroport, spalatorie, serviciu decalcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru deafaceri, fax/copiator. Animalele de companie nu sunt aceptate.

Hotelul are11 etaje plus parter, 3 lifturi, 80 de camere single, 107 camere duble, 3camere speciale. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, dus, tv cu cablu,cada, feon, minibar, aer conditionat, internet, seif

Lotus Therm*****

Tarif*: de la 1659 lei/2 nopti/camera dubla, demipensiune inclusa

Amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi,nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator devitalitate si de echilibru.

Cu o capacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoanecu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale aVIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa & Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii. Etajul 7 al hoteluluieste alcatuit exclusiv din apartamentul VIP.

Hartă

Galerie