0721 33 13 53 office@medtravel.ro

ALBENA | BULGARIA

0
Cere informații
Cere informații
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7493

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 721 33 13 53

office@medtravel.ro

Newsletter

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna. Numele stațiunii provine de la numele unui personaj dintr-o povestire a scriitorului bulgar Yordan Yovkov. Albena este un prenume feminin bulgăresc. Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural. Deși construită pe un teren gol în anii 1960, în prezent arată ca un mic oraș, cu centru, străzi și piețe, având chiar și rețea de transport public — trenuri dedicate care circulă după un orar prestabilit pe străzile orașului. Stațiunea are plajă în lungime de 5 km, cu o lățime de 150 m, cu nisip fin; apa mării fiind curată, calmă și caldă. Adâncimea apei nu depășește 1,6 metri la o distanță de 100–150 de metri de mal.

 

Sejur individual- 7 nopți

Detalii
 • Taxă de stațiune: 1,5 euro/ adult/ zi; 0,75 euro/ copil/ zi 2 – 11,99 ani;
 • Check-in-ul se face începând cu ora 14:00 (și se intră cu snack-uri la All Inclusive și cu cina la Demipensiune și se iese cu prânzul) și check-out-ul cel târziu la ora 12:00;
 • Camera standard de hotel în stațiunea Albena are 2 paturi normale (twin) sau 1 pat matrimonial și 1 pat suplimentar (fotoliu / canapea extensibilă).
 • Hotelurile își rezervă dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit de 50 eur/cameră/sejur pentru posibile pagube cauzate de turiști. Depozitul se returnează la check-out dacă nu se înregistrează pagube.
 • Clasificarea hotelurilor este dată de partenerul bulgar, fiind bazată pe criteriile de clasificare locale și poate să difere de categoria oficială.Acestea difera de la o tara la alta.

PARCAREA ÎN ALBENA:

În Albena există o singură cale de acces (intrare/ ieșire), păzită și cu barieră.

PARCARE GRATUITĂ:

 • Accesul și staționarea – gratuit maxim 30 minute;
 • Parcare Lazur (aflată la partea de nord a stațiunii, lângă intrarea din drumul Albena – Balcic) – GRATUITĂ.

PARCARE CU PLATĂ:

 • Turiștii care doresc să rezerve un loc de parcare achită 10 leva/ zi. Rezervările se pot face în avans la Call Center-ul Albena la telefon +359 700 12 110 (luni – vineri 08:30h – 17:00 h) sau la fața locului în funcție de disponibilitate). Acest serviciu va fi funcțional începând cu 04.2018. (întreg sezonul).
 • Nu se tarifează suplimentar ieșirile din și intrările în stațiune.
 • Locul de parcare va fi rezervat în zone cât mai apropiate de hotelul rezervat.
 • Plata pentru locul de parcare se va face la fața locului.
 • Oaspeții stațiunii care nu doresc să rezerve un loc de parcare în avans pot parca în interiorul stațiunii pentru o taxă de 10 leva/ sejur. În acest caz parcarea se va face în funcție de disponibilul la momentul sosirii și nu este asigurat un anume loc de parcare. O taxă suplimentară de 2 leva se va plăti pentru fiecare ieșire /intrare în și din stațiune
 • Parcarea de la stația de autobuz  de lângă intrarea în Albena) – tarif 5 leva/ zi.
Hoteluri

Hotel Nona***

Tarif*: de la 189 euro/persoană/ cu ALL INCLUSIVE in cameră dublă

Localizare: Situat chiar pe malul mării, hotel “Nona” e o alegere minunată pentru cei ce vor să fie cât mai aproape de mângâierea mării albastre. Hotelul se află şi în imediata apropiere a rezervaţiei naturale “Baltata”, bine cunoscută pentru frumuseţile sale naturale remarcabile.
Facilități: Piscină descoperită Elitsa, restaurant principal, snack bar Elitsa, pool bar Elitsa, masaj , club internet, minibar, închiriere seif la recepţie, magazin, servicii de spălătorie şi călcătorie , rent a car, schimb valutar, internet în holul hotelului, pe terasa restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului.
Servicii masă: All Inclusive – Restaurant principal: mic dejun, prânz şi cină. Micilor noşti oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la prânz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Snack bar: pizza, salate, fructe, dulciuri, îngheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, balcon, vedere spre mare sau spre parc.
Facilități copii: Teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii între 0 şi 12 ani neîmpliniţi, cazaţi în cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport și activități:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara – 6 zile pe săptămână ziua şi de 3 ori seara.

Hotel Mura***

Tarif*: de la 208 euro/persoană/ cu ALL INCLUSIVE in cameră dublă sea view

Localizare: Hotel “Mura” este situat chiar pe plajă şi se învecinează cu rezervaţia naturală “Baltata”.
Facilități: Piscină descoperită, piscina acoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar Gergana, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet în holul hotelului şi în lobby bar.
Servicii masă: All Inclusive – Restaurant principal: mic dejun, prânz şi cină. Micilor noştri oaspeţi le oferim şi ceva de ronţăit la bufetul special pentru copii, la prânz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: brânzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar în zona piscinei: pizza, salate, fructe, îngheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expresso, cocktailurile, chipsurile sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost. Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, balcon cu vedere spre mare sau spre parc
Facilități copii: Colţul copiilor, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 7 zile din săptămână; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti, 6 zile din săptămână la piscina “Gergana”.

Hotel Malibu****

Tarif*: de la 219 euro/persoană/cu ALL INCLUSIVE

Localizare: În zona centrală a complexului, aproape de numeroasele magazine, restaurante, baruri şi alte puncte de atracţie, la 100 m de plajă. Amplasarea perfectă a hotelului “Malibu”, între principala alee comercială a complexului Albena şi frumoasa fâşie de plajă, face ca el să fie ales în egală măsură pentru odihnă şi pentru divertisment. Hotelul este înconjurat de un spaţiu cu multă verdeaţă, cu pini şi ronduri de flori.
Facilități: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar , internet café, minibar, masaj , închiriere seif la recepţie , servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet în camere, în holul hotelului , în lobby bar şi în zona piscinei.
Servicii masă: All Inclusive – Restaurant principal: mic dejun, prânz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: brânzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar: sandvişuri, clătite, deserturi, fructe, îngheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zahăroase preambalate sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele au aer condiţionat şi sunt amenajate confortabil. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, canapea şi balcon.
Facilități copii: Piscină pentru copii.
Sport și activități: Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, petanque, mini golf, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Programul de divertisment este în întregime în limba franceză. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara – 7 zile pe săptămână; show-uri serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori profesionişti.

Hotel Kaliakra Mare****

Tarif*: de la 265 euro/persoană/cu ULTRA ALL INCLUSIVE

Localizare: Hotelul are o arhitectură originală și este situat pe malul mării, la poalele dealurilor pitorești acoperite de vegetație bogată.
Facilități: Hotelul pune la dispoziția oaspeților: restaurant și terasă (renovate în 2008), lobby bar, snack-bar, lounge-bar pe aleea spre plajă, bar la piscina, doua piscine exterioare pentru copii și adulți, teren de joacă pentru copii, mini club, 5 lifturi interioare și unul panoramic, dispozitive moderne de colectare a energiei solare, sistem central de aer-condiționat (toate camerele, holul, lobby barul, restaurantul, lounge barul au aer condiționat). Complexul Kaliakra mai pune la dispoziția turiștilor sală de conferințe/ animație, amfiteatru, grădiniță, magazin, birou de schimb valutar, parcare, mașini pentru închiriat, închirierea de seifuri și frigidere de la recepție – contra cost.
Servicii masă: Concept AI+:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Prânz: 12:30-14:30, Cină: 18:30-21:30 (Prânz și Cină cu brânză fină, salam, bufet fructe de mare, pâine proaspătă).
Snack bar: 11:00-16:00 – gustari reci și calde, pizza, deserturi, fructe.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Pool bar: 10:00-23:00.
Lounge bar: 10:00-23:00.
Baruri: băuturi locale alcolice și non-alcolice: vin, bere la draft, apă minerală, cafea, ceai, cappuccino.
Conceptul AI+ include: seri tematice (mediteraneeană, bulgarească, italienească), mini bar gratuit la sosire (2 sticle de apă, 2 cutii de bere, 2 cutii de suc, 2 sticle de apă minerală), facilități de ceai și cafea în cameră, fructe din producția proprie, program de animație și sport pentru copii și adulți, tenis de masă, mini disco, volei pe plajă, darts, kids club, aerobic, body shape, lecții de dans, muzică live.
Camere: Hotelul Kaliakra Standard are 159 de camere spațioase (27 m2), potrivite pentru acomodarea a maxim 2 adulți și 2 copii, confortabile, cu acces la internet, telefon, radio, TV satelit – LCD, seif, mini-bar (contra cost), baie cu duș/cadă și toaletă, uscător de păr, telefon, prosoape și papuci. Toate camerele sunt cu vedere la mare și au balcon.

Hotel Gergana****

Tarif*: de la 268 euro/persoană/cu ULTRA ALL INCLUSIVE

Localizare: Hotel Gergana este situat chiar pe fâşia de plajă şi e înconjurat de rezervaţia naturală Baltata, cunoscută pentru pădurile ei de longoz, cu vegetaţie de tip tropical, populate cu specii rare de păsări. Hotelul a fost complet renovat în 2008. Facilități: Piscină descoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar, terasă exotică cu vedere spre parcul natural “Baltata”, internet café, internet în camere, minibar, salon de coafură, fitness, masaj, magazin, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet în holul hotelului şi în lobby bar.
Servicii masă: All Inclusive – Restaurant principal “Gergana”: mic dejun, prânz şi cină. Serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: brânzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peşte marinat şi afumat. Snack bar în zona piscinei: pizza, salate, fructe, îngheţată. Băuturi: Băuturi alcoolice şi non-alcoolice bulgăreşti, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie şi produsele zahăroase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat şi sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon cu vedere spre mare sau spre parc.
Facilități copii: Colţul copiilor, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii.
Sport și activități:
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă. Piscina exterioară, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table, plimbare gratuită cu hidrobicicleta – 30 de minute – o dată pe sejur. Program de sport şi de divertisment pentru copii şi adulţi, ziua şi seara, 6 zile din săptămână; show-programe serale, discotecă pentru copii şi scenete prezentate de echipe de animatori profesionişti.

Hotel Primasol Ralitsa Aqua Club****

Tarif*: de la 272 euro/persoană/Ultra All Inclusive

Localizare: Fostul Hotel Ralitsa Standard este situat lângă noul Aqua Park din Albena, la 950 m de plajă, magazine, localuri şi alte divertismente. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie linia gratuită de autobuz (shuttle bus service) spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, între 9:30 h şi 17:30 h.
Facilități: Piscină exterioara, piscină interioara, restaurant, bistro “Ralitsa”, restaurant à la carte “Ralitsa Superior”, restaurant Rai (pe plajă), lobby bar, pool bar, snack bar, internet café, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Internet gratuit în holul hotelului şi în lobby bar.
Camere: Camerele şi apartamentele au aer condiţionat, sunt amenajate modern, sunt dotate cu baie cu duş, telefon, televiziune prin cablu. Toate camerele au balcon.
Facilități copii: Club pentru copii şi teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Copiii între 0 şi 12 ani neîmpliniţi, cazaţi în cameră cu unul sau cu doi adulţi, beneficiază de gratuitate!
Sport și activități: Concept AI+:
Servicii masă:
Program restaurant: Mic Dejun: 07:30-10:00, Prânz: 12:30-14:30, Cină: 18:30-21:30.
Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00 băuturi, 11:00-21:00 înghețată, 11:00-16:00 gustări reci și calde, pizza, fructe.
Beach restaurant Rai: 12:30-14:30 Prânz, 11:00-16:00 băuturi răcoritoare, bere, înghețată, pizza, cafea.
Lobby bar: 10:00-23:00.
Pool bar Ralitsa: 10:00-18:00.
Snack bar Ralitsa: 10:00-23:00.
Lounge bar: 10:00-23:00.
A la carte restaurant: 1 dată/sejur cu rezervare cu o zi înainte până în ora 15:00.
All Inclusive+: include seri tematice (bulgărești, italienești, barbeque, world of Primasol, seafood), animație și sport pentru copii și adulți.
Gratuit: Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table. Tenis de câmp – 1 oră gratuit pe cameră/ sejur, în timpul zilei, WI-Fi gratuit în holul hotelului şi în lobby bar. Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămână; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipă de animatori bine pregatită.

Magnolia Plus ***

Tarif*: de la 291 euro/persoană /cu ALL INCLUSIVE

Localizare: Hotelul este situat în zona parcului, la 750 m de plajă, magazine, localuri şi alte puncte de atracţie. Oaspeţii hotelului au la dispoziţie shuttle bus spre plajă şi retur, la fiecare jumătate de oră, între 9:30 şi 17:00.
Facilități: Hotelul are 2 corpuri Magnolia Standard și Magnolia Lux (renovat), piscină descoperită cu tobogan, restaurant principal, barbeque, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet café, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet în holul hotelului.
Servicii masă: All Inclusive – Restaurant principal: mic dejun, prânz şi cină. Meniu special pentru copii, serate tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană, snack bar – snacksuri, salate, pizza, dulciuri şi îngheţată; Băuturi: băuturi alcoolice bulgăreşti şi de import, vin bulgăresc şi bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urile şi produsele zahăroase preambalate sunt contra cost. După ora 23:00, toate băuturile sunt contra cost. Camere: Hotelul are camere duble standard, camere duble lux, family rooms, toate fiind amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV şi televiziune prin cablu, balcon. Toate camerele sunt cu balcon.
Facilități copii: Teren de joacă pentru copii şi meniu pentru copii.
Sport și activități: Gratuit: piscină exterioară, tenis de masă, darts, şah, table, volei, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămână, utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă.

Hartă
Galerie