0799 79 11 79 office@medtravel.ro

ȚĂRILE BALTICE

0
CIRCUIT
De la785 €
CIRCUIT
De la785 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5858

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

TARILE BALTICE

ESTONIA – LETONIA – LITUANIA

Circuit cu plecare din Cluj-Napoca

Detalii

Plecari: 09.07;  20.08.2019

(8 zile/7 nopti)

 

PRET/persoana: 785 EURO

(loc in camera dubla/tripla)

 

Supliment camera single: 180 EURO / persoana

Tariful include

 • transport cu avionul Cluj-Napoca – Vilnius si Tallinn – Cluj-Napoca cu compania LOT Polish Airlines (schimbarea cursei la Varsovia );
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3+* si 4* : 2 nopti in Vilnius, 3 nopti in Riga, 2 nopti in Tallinn;
 • transport cu autocarul pe tot parcursul turului conform programului;
 • vizitarea si intrarea la Palatul Rundale;
 • vizitarea cu ghizi locali a oraselor Tallinn, Riga si Vilnius;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxe aeroport si catering ( pot suferi modificari ).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Tariful nu include

 • asigurarea medicala de calatorie ( optionala, dar recomandata);
 • asigurarea storno ( optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali ( ex: soferi, personal hotelier, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorului de grup);
 • excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
 • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;

Informatii zbor

Cluj-Napoca 14:00 – Varsovia 14:35                         durata zborului: 1h35min

Varsovia 16:15 – Vilnius 18:20                                    durata zborului: 1h05min

Tallinn 08:55 – Varsovia 09:35                                  durata zborului: 1h40min

Varsovia 10:45 – Cluj-Napoca 13:25                          durata zborului: 1h40mi

Itinerariu

Ziua 1 CLUJ-NAPOCA – VARSOVIA – VILNIUS

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa LOT cu destinatia Vilnius (via Varsovia). Decolare la ora 14:00. Sosire in Vilnius la ora locala 18:20 si cazare Hotel Europa City Vilnius 3+* sau similar.

Ziua 2 VILNIUS – CASTELUL TRAKAI (optional)

Mic dejun. Vom face un tur de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Dupa-amiaza va propunem o excursie optionala la castelul Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula, intr-o zona pitoreasca (pret informativ, valabil pentru minim 20 persoane participante: 50 EURO/ persoana). Timp liber si cazare Hotel Europa City Vilnius 3*+ sau similar.

Ziua 3VILNIUS – RUNDALE – RIGA (aprox. 320 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga si cazare hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 4RIGA – JURMALA (optional)

Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local, ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza timp liber sau va propunem o excursie optionala la Jurmala, celebra statiune aflata la 30 km de Riga la Marea Baltica (pret informativ excursie, valabil pentru minim 20 de persoane participante: 25 Euro/persoana). Cazare hotel Hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 5 RIGA – SIGULDA (optional)

Mic dejun. Dimineata va propunem unul din cele mai colorate locuri din Riga – piata centrala, una dintre cele mai vechi si mai mari din Europa, ridicata in cateva hangare parasite, pe care armatele germane le foloseau drept garaje pentru zepeline. Pentru prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si “Elvetia letona” si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ excursie, valabil pentru minim 20 de persoane participante: 50 Euro/persoana). Cazare hotel Hotel Bellevue Park 4* sau similar.

Ziua 6RIGA – PARNU – TALLINN (aprox. 315 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul – statiune Parnu – capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare hotel Hotel Tallink Express 3* sau similar.

Ziua 7TALLINN

Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedea parcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentru Catherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare hotel Hotel Tallink Express 3* sau similar.

Ziua 8TALLINN – CLUJ

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Tallinn pentru imbarcare pe zborul LOT cu destinatia Cluj-Napoca (via Varsovia). Plecare la ora locala 09:00. Aterizare la Cluj-Napoca la 13:25.

Hartă
Galerie