0799 79 11 79 office@medtravel.ro

Revelion în PRAGA – Orașul de Aur- Plecare din Cluj-Napoca

0
CIRCUIT 2022
De la550 €
CIRCUIT 2022
De la550 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1805

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Praga sauOrașul celor o mie de turnuri” este unul dintre cele mai uimitoare orașe europene. Având unul dintre cele mai bine păstrate centre medievale din întreagă Europa, orașul a fost inclus pe lista patrimoniului Mondial UNESCO. Praga este un oraș ideal pentru amatorii de castele, catedrale și cultură.

Detalii

Plecare din Cluj-Napoca 29.12.2022

5 zile/4 nopți  

550 €/ persoană (loc în cameră dublă)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

29.12.2022

Cluj-Napoca-Munchen 

08:05 -08:50 

Munchen-Praga 

12:25 -13:20 

02.01.2023

Praga- Munchen

16:50- 17:40

Munchen-Cluj-Napoca

19:40 – 22:20 

 

Servicii incluse

 • transport cu avionul Cluj-Napoca Praga și retur cu compania LUFTHANSA;
 • 4 nopți cazare cu mic dejun la hotel OLYMPIC 4* (sau similar);
 • transferuri aeroport hotel aeroport;
 • tur panoramic de oraș cu autocar și ghid local;
 • însoțitor român de grup;
 • taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări).

Notă: Taxele de aeroport incluse în preț sunt cele valabile la data lansării programului, respectiv luna iulie 2022. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

 

Tariful nu include

 • asigurarea medicală (opțională);
 • asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;
 • cina festivă de Revelion la restaurantul hotelului (opțională): 140 Euro / persoană;
 • excursiile opționale și intrările la obiectivele turistice, altele decât cele menționate ca fiind incluse;
 • bacșișuri pentru prestatorii locali (ex: șoferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoană se practică în Cehia, se achită la sosirea în țara de destinație;
Itinerariu

Ziua 1CLUJ-NAPOCA PRAGA -tur de oraș inclus

Întâlnire cu însoțitorul de grup pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 04:00 pentru îmbarcare pe cursa Lufthansa cu destinația Praga (zbor cu escală la Munchen). Decolare la ora 06:05 și sosire la Praga la ora locală 09:00. Transfer în centrul orașului pentru tur panoramic de oraș cu ghidul local cu opriri la: Piața Wenceslas, Piața Staromestske NAAmestAdz” cu oprire la ora fixă pentru spectacolul păpușilor, Cartierul Evreiesc Josefov, Piața Republicii, Casa Municipală o frumoasă clădire art nouveau care adăpostește sala de concerte Smetana și Turnul Pulberăriei, monument gotic care separă orașul vechi de cel nou. Seara, opțional, vă propunem o croazieră cu cină pe râul Vltava. În timpul croazierei veți putea admira Praga, luminata feeric. Transfer și cazare la hotel Olympic 4* sau similar.

Ziua 2PRAGA -DRESDA- PRAGA (excursie opțională)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională la Dresda. Dresda, numită și Florența de pe Elba este capitala landului Saxonia și este situată foarte aproape de granița cu Cehia. Orașul este situat pe malul fluviului Elba și păstrează o bogată moștenire culturală și arhitecturală, fiind capitala regilor Saxoni. În trecut, orașul mai era numit și cutia cu bijuterii datorită centrului construit în stil baroc și rococo. Vom putea admira castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani și Catedrala în stil baroc, cea mai mare biserică din Saxonia. Întoarcere la Praga.

Ziua 3 PRAGA- KARLOVY VARY- PRAGA (excursie opțională)

După micul dejun, excursie opțională la Karlovy Vary. Cea mai veche și mai importantă stațiune balneară din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se află la 360 – 390 metri deasupra nivelului mării și este poziționată la confluența râului cu apă termală Tepla și a râului Ohre. Pentru a permite oaspeților și turiștilor să își urmeze tratamentul și pe vreme mai puțin favorabilă, s-au construit mici adăposturi și pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a găzdui un număr cât mai mare de vizitatori, au fost înlocuite cu colonade, săli de promenadă acoperite și susținute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary câstigandu-și astfel și denumirea de orașul colonadelor. După amiaza, întoarcere la Praga și cazare. Seara dintre ani o putem petrece la restaurantul hotelului (cină festiva de Revelion, opțională) fie admirând focurile de artificii din centrul orașului, împreună cu locuitorii săi și cu ceilalți vizitatori, veniți de pretutindeni.

Ziua 4PRAGA- tur pietonal cu însoțitorul de grup

Mic dejun. LA MULȚI ANI, 2023!!! Astăzi vă propunem să continuați explorarea orașului într-un tur pietonal împreună cu însoțitorul de grup (transferul hotel oraș hotel nu este inclus). Vom vedea mai întâi Mănăstirea Strahov și Biserica Loreta, după care vom admira îndeaproape frumosul castel din Praga, a cărui construcție a început în secolul al IX-lea, ca cetate de scaun a regilor Boemiei. În ziua de azi, castelul este sediul oficial al Președintelui Cehiei. În apropierea castelului vom vedea Catedrala Sf. Vitus, simbolul spiritual al statului ceh, după care vom traversa cartierul Mala Strana (cartierul mic) în drum spre faimosul pod Carol peste râul Vltava, pe care îl vom traversa și noi. Seara, opțional, cină tradițională în timpul căreia veți descoperi muzica folclorică cehească și veți experimenta preparatele locale și renumita bere.

Ziua 5 PRAGA -CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Eliberarea camerelor și transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zbor LUFTHANSA cu decolare la ora 16:50 (zbor cu escală la Munchen). Sosirea la Cluj-Napoca este prevăzută pentru ora 22:20.

Hartă
Galerie