0799 79 11 79 office@medtravel.ro

LISABONA- Plecare din Cluj-Napoca

0
CIRCUIT 2022
De la540 €
CIRCUIT 2022
De la540 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1863

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Cu atmosfera romantică, boemă și primitoare, Lisabona este un spectacol în sine. Pe lângă cartierele vechi și pitorești, cu arhitectura diversă, pornind de la cea romanică până la cea gotică și art nouveau, Lisabona a fost înzestrată și cu o așezare deosebită. Construit pe șapte coline, orașul este îmbrățișat de fluviul Tejo înainte de a se varsă în Oceanul Atlantic. Lisabona era cândva invidiată de lumea creștinătății. Avea palate somptuoase, mănăstiri magnifice și cei mai pricepuți exploratori, fiind orașul marilor călători ai lumii, locul de unde au pornit la drum Vasco da Gama, Magellan și Henric Navigatorul. pornim în Aventura cunoașterii!

Detalii

Plecare din Cluj-Napoca 30.11.2022

5 zile/4 nopți  

540 €/ persoană (loc în cameră dublă)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

30.11 Cluj-Napoca 18:25 Frankfurt 19:35 
30.11 Frankfurt 20:30 Lisabona 22:35 
04.12 Lisabona 14:10 Munchen 18:15 
04.12 Munchen 22:10 Cluj-Napoca 00:50

 

Servicii incluse

 • transport cu avionul Cluj-Napoca Lisabona și retur cu compania LUFTHANSA (zbor cu escală la Frankfurt la dus și la Munchen la retur);
 • 4 nopți cazare cu mic dejun la hotel Vip Executive Entrecampos 4* sau similar;
 • transferuri aeroport hotel aeroport;
 • tur de oraș de jumătate de zi în Lisabona cu ghid local;
 • însoțitor român de grup;
 • taxele de aeroport (pot suferi modificări).

 

Notă: Taxele de aeroport incluse în preț sunt cele valabile la data lansării programului, respectiv luna septembrie 2022. În situația majorării acestor taxe de către compania aeriană până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe

Tariful nu include

 • asigurarea medicală de călătorie cu extensie COVID-19 (obligatorie);
 • asigurarea storno (opțională) cu extensie COVID-19, se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;
 • catering pe durata zborului;
 • bacșișuri pentru prestatorii locali (ex: șoferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoană se practică în Portugalia, se achită la sosirea în Lisabona;
 • taxele locale de oraș (se achită personal la recepția hotelului 2.5 EURO/persoană/noapte Lisabona)
 • excursiile opționale și intrările la obiectivele turistice, altele decât cele menționate ca fiind incluse;
 • băuturile alcoolice sau răcoritoare la mesele incluse în program.
Itinerariu

Ziua 1SOSIRE IN LISABONA

Întălnire cu însoțitorul de grup român în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca, ora 16:00, pentru îmbarcare cursa LUFTHANSA cu destinația Lisabona (zbor cu escala la Frankfurt). Sosire în Lisabona la ora locala 22:35. Transfer și cazare la hotel Vip Executive Entrecampos 4* sau similar situat în zona noua a orașului, zona Oriente unde se află Oceanariul, telecabina și Parque das Nacoes dar și numeroase restaurante și centre comerciale.

Ziua 2LISABONA- excursie optionala SINTRA - CABO DA ROCA - CASCAIS - ESTORIL (excursie optionala)

Mic dejun. Excursie opțională de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorită valorii sale istorice a fost inclusă în patrimoniul universal UNESCO. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectură portugheză, construit și extins în secolele XIV XVI; timp liber în centrul orașului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: în acest loc se termină pământul și începe marea. Se continuă drumul spre Boca do Inferno și Cascais, un fost sat pescăresc care de-a lungul timpului s-a transformat într-un veritabil centru turistic. Drumul de întoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita stațiune de litoral unde se află cel mai mare cazinou din Europa (preț informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 80 EURO/ persoană).

Ziua 3 LISABONA -excursie optionala OBIDOS - ALCOBACA - BATALHA - FATIMA

Mic dejun. Excursie opțională de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha și Fatima. Excursia începe cu vizita orașului medieval Obidos, un exemplu clasic de așezare fortificată, cu străzi înguste și case albe. Urmează Abația de la Alcobaca fondată în anul 1153. În Batalha se vizitează mănăstirea din sec. al XV-lea, o adevărată capodoperă a artei manueline, inclusă în patrimoniul universal UNESCO. Fatima este un renumit centru religios și de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe apariții ale Fecioarei Maria în anul 1917; se vizitează capela aparițiilor. Ne întoarcem în Lisabona (preț informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 80 EURO/ persoană).

Ziua 4LISABONA

Mic dejun. Transfer în centrul orașului unde avem programat un tur de jumătate de zi cu ghid local al orașului Lisabona. Se vizitează cele mai importante obiective turistice ale orașului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piața Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrală ce datează din secolul al XII-lea și străduțele sale înguste. Coborâm apoi spre râul Tagus și ne îndreptăm spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevărată bijuterie a artei manueline, Turnul Belem și Padrao dos Descobrimentos – monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei.Timp liber pentru a explora orașul pe cont propriu sau împreună cu ghidul însoțitor. Seara o putem sărbători într-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populară arăbească ce s-a dezvoltat în cadrul orașelor, ea este adânc înrădăcinată în conștiința oamenilor, constituindu-se metaforic în însuși destinul (fado) lor. Cazare.

Ziua 5LISABONA - CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Dimineața vom beneficia de câteva ore de timp liber după care vom fi transferați către aeroport. Plecare din Lisabona spre Cluj-Napoca la ora locala 14:10 (zbor cu escala la Munchen) și sosire în Cluj-Napoca la ora 00:50 (în data de 05.12).

Hartă
/
Galerie