0799 79 11 79 office@medtravel.ro

DISNEYLAND 2023

0
CIRCUIT
De la995 €
CIRCUIT
De la995 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6959

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Disneyland Paris este o destinație de vacanță pentru întreaga familie, un loc în care personajele preferate ale copilăriei (Mickey Mouse, Minnie, Pluto, Donald Duck ) pot fi văzute și admirate la ele acasă. Parcul a fost deschis în anul 1992 și a reprezentat încă de la deschidere și până astăzi un tărâm în care distracția, emoțiile, adrenalina și personajele din lumea Disney se îmbină pentru o experiență de neuitat. Disneyland Paris este o lume extraordinară ce merită explorată în cele mai mici detalii. De asemenea, Parisul sauOrașul Luminii” rămâne locul fantastic al grădinilor secrete, locul unde istoria se îmbină cu romantismul la fiecare pas. Turul panoramic inclus în program ne va convinge de frumusețea Parisului, un oraș cu milioane de admiratori din întreaga lume.

Detalii

Perioada: 22.06.2023-25.06.2023
(4 zile/3 nopți)

PREȚ/persoană: de la 995 EURO
(loc în cameră dublă cu taxe incluse)

Tariful include

 • transport cu avionul Cluj-Napoca Paris Cluj-Napoca cu compania TAROM (schimbarea curselor în București la dus și la întors);
 • 3 nopți cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* conform programului;
 • transferuri aeroport hotel aeroport;
 • tur panoramic în Paris;
 • 2 bilete de intrare la Disneyland în ziua 2 și 3 (bilet 2 zile/2 parcuri);
 • însoțitor român de grup;
 • taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări)

Notă: Taxele de aeroport incluse în preț sunt cele valabile la data lansării programului, respectiv luna decembrie 2022. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

Tariful nu include

 • taxa de oraș impusă de autoritățile locale din Paris: aprox 2 EURO/persoană/noapte (se achită personal, la recepția hotelului);
 • transferurile de la hotel la Disneyland și retur;
 • asigurarea medicală de călătorie (opțională);
 • asigurarea storno cu extensie COVID (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;
 • bacșișuri pentru prestatorii locali (ex: șoferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoană se practică în Franța, se achită la sosirea în țara de destinație prin însoțitorul de grup;
 • excursiile opționale și intrările la obiectivele turistice

Informații zbor

Cluj-Napoca-București

05:25 -06:35 

București-Paris

08:40-11:00

Paris-București

16:20-20:10 

București-Cluj-Napoca 

22:05 -23:15 

Itinerariu

Ziua 1CLUJ NAPOCA - PARIS

tur de oraș Paris: Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca la ora 04:00 dimineața pentru îmbarcare pe cursa TAROM spre Paris (zbor cu schimbarea cursei la București). Sosire în Paris la ora locală 11:00. Transfer în centrul orașului pentru tur panoramic în cadrul căruia vom avea ocazia să admirăm cele mai importante obiective ale ”orașului lumină”: Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primăria, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer și cazare la Hotel Moxy Paris Val dEurope 4* sau similar.

Ziua 2DISNEYLAND PARK

Mic dejun. Astăzi va fi prima zi în care vom avea ocazia să explorăm minunata lume Disney. Din vecinătatea hotelului vom lua trenul RER cu aprox. 2 euro/biletul.Vom petrece întreagă zi în cele două parcuri: Disneyland Park sau Walt Disney Studio. Biletul de intrare este inclus în preț. Pentru a avea suficient timp la dispoziție să ne bucurăm de atracțiile fiecărui parc în parte vă recomandăm să intrați pe rând, în fiecare zi într-unul dintre cele doua parcuri.Disneyland Park este spațiul în care eroii și eroinele din desenele animate iubite aduc la viață povești de neuitat. Parcul este împărțit în cinci landuri (zone): Discoveryland unde puteți călători în timp prin Univers; Fantasyland zona în care poveștile ce au inspirat desenele animate par a fi cuprinse de magie și devin reale; Adventureland o lume inedită și plină de aventuri interesante la tot pasul; Frontierland locul unde puteți vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA principalul boulevard al parcului, pe unde vă puteți plimba și bucura de atmosfera specifică anilor 1900. În acest parc veți întâlni personaje din minunată lume Disney. Nu ratați petrecerile și paradele organizate în fiecare zi, pentru toți vizitatorii. Seara, vom reveni la hotel cu trenul.

Ziua 3WALT DISNEY STUDIOS PARK

Mic dejun. Avem o nouă zi la dispoziție să explorăm cele două parcuri (la alegere). Biletul de intrare este inclus în preț. Walt Disney Studios Park este structurat asemenea unui studio de filmări, cu patru secțiuni: Backlot locul unde puteți urmări live spectacole de cascadorii și demonstrații de efecte speciale; Toon Studio aici veți descoperi secretele animației lui Walt Disney; Production Courtyard prin intermediul acestei secțiuni, faceți cunoștință cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viață pe scenă; Front Lot o reproducere fidelă a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedetele sunt copii.De asemenea pe lângă atracțiile parcului vizitatorii au la dispoziție și Disney Village, ”orășelul” ce oferă o mulțime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe și animație pentru întreaga familie. Seara, vom reveni la hotel cu trenul.

Ziua 4PARIS - CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Eliberarea camerelor. La ora 12:30 transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa TAROM de la ora 16:20 spre Cluj-Napoca (cu escală la București). Sosire la Cluj-Napoca la ora 23:15.
Mese – Mic dejun, Prânz

Hartă
Galerie