0799 79 11 79 office@medtravel.ro

Circuit Israel

0
CIRCUIT 2020
De la785 €
CIRCUIT 2020
De la785 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7195

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Israel… Țara Sfântă, Pământul Sfânt, locul în care fiecare creștin ar trebuie ajungă. Este primul lucru care ne trece prin minte când vine vorba de Israel. Și nu pentru n-am ști mare lucru despre această țară, ci pentru este promovată ca destinație de pelerinaje. Israel nu înseamnă doar pelerinaj.Israel nu înseamnă doar credință. Israel este un tărâm al descoperirii, cu multe atracții turistice interesante.

Detalii

6 zile/5 nopți, avion din Cluj-Napoca

Perioada: 20.03.2023-25.03.2023

Tarif: 785 euro/persoană în cameră dublă + taxe 30 euro/persoană (se achită în Israel)

Supliment cameră single: + 170 euro

Grup minim: 40 persoane plătitoare 

Tariful include

 • bilet de avion Cluj-Napoca – Tel Aviv – Cluj-Napoca, taxe aeroport
 • bagaj de mână mic (40x30x20)
 • 5 nopți cazare la hotel 3/4*cu demipensiune (categoria de stea este valabilă și aferentă pentru Israel) (4 nopți cazare în zona Bethleem și 1 noapte cazare în zona Tiberias)
 • transport local cu autocar modern
 • vizitele și intrările la obiectivele turistice menționate în program
 • ghid vorbitor de limba română, asistență din partea agenției pe toată perioada excursiei

Tariful nu include

 • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar dacă se achită în agenție):
 • wizz priority (aveți permisiunea de a aduce un troller suplimentar, cu dimensiunea maximă de 55×40×23 cm în avion de 10kg (60 euro/bagaj), bagaj de cală de 10 kg (70 euro/bagaj), bagaj de cală de 20kg (100 euro/bagaj), compania aeriană poate majora taxa de bagaj
 • Plimbare cu barca pe Marea Galileii: 10 eur/persoană
 • Asigurarea storno și asigurare medicală
 • Taxe care se practică în Israel (30 euro/persoană)
 • Băuturi alcoolice sau răcoritoare la mese

Cazări

Cazări:

categoria 3/4* Bethleem: Hotel St. Michael, Hotel Ararat sau similar Tiberias: Hotel Dys sau similar

Informații zbor

Compania aeriana: Wizz Air

Orar de zbor: Cluj-Napoca 6:10 – Tel Aviv 9:05; Tel Aviv 10:55 – Cluj-Napoca 13:15

Itinerariu

Ziua 1CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV – HAIFA – STELLA MARIS – CANA GALILEII - NAZARE

Întâlnire cu reprezentantul agenției în Aeroportul Internațional din Cluj Napoca la ora 4:00 și pregătire pentru formalitățile de îmbarcare. Decolare la ora 06:35 și aterizare pe Aeroportul Ben Gourion la ora 09:35. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, oraș la poalele Muntelui Carmel unde vom vizita Mănăstirea Stella Maris, și vom admira grădinile suspendate Bahai. Deplasare la Cana Galileii – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului – transformarea apei în vin. Vom ajunge în Nazaret, unde vom vizita Biserica Catolică Buna Vestire, ridicată pe locul casei Sf. Ioachim și Ana și Biserica Ortodoxa Sf. Gavril, ridicată pe locul izvorului Măriei. Opțional: în funcție de timp și de starea atmosferică, plimbare cu o copie a “bărcii lui Iisus” pe apele Marii Galileii(10 euro/persoană). După masa vom face o vizită la Caprice, fabrica de aur și diamante. Cină și cazare la hotel 3/4* în zona Tiberias.

Ziua 2CAPERNAUM – TABGHA - MAREA MOARTA - IERIHON

Mic dejun. Deplasare la Capernaum – supranumit „Orașul Domnului”, vizităm orașul Tabgha unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii pâinilor și a peștilor și urcăm pe Muntele Fericirilor – locul unde Mântuitorul a rostit Fericirile. Părăsim Tiberias și coborâm pe Valea râului Iordan, dealungul graniței cu Iordania, ajungând la Marea Moartă, la Qumran (vechiul centru al sectei esenienilor), unde vom face o scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice. În funcție de timp, scurtă baie în Marea Moartă, la ștrandul chibutzului Kalia. Vom intra în orașul Ierihon – cel mai vechi oraș din lume, vizită la “Dudul lui Zacheu” și continuarea drumului în deșert la Mănăstirea Sf.Gheorghe, la moaștele Sf. Ioan Romanul de la Neamț. Cina și cazare la hotel 3/4* în zona Bethleem.

Ziua 3MUNTELE MASLINILOR - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMAN

Mic dejun. Ne îndreptăm spre Muntele Măslinilor unde vom vizita: Mănăstirea rusească Eleon, Biserica Pater Noster (Tatăl Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Națiunilor și Mormântul Maicii Domnului din Peștera Ghetsimani. Continuăm excursia intrând în Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Ștefan, se vizitează casa Maicii Domnului, scăldătoarea Vitezda și se parcurge Via Dolorosa sau drumul crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfântului Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt și toate paraclisele. Cina și cazare la hotel 3/4* în zona Bethleem.

Ziua 4BETHLEEM – MANASTIREA SF. SAVA – MUNTELE SION – ZIDUL PLANGERII

Mic dejun. În Bethleem vizităm Biserica Ortodoxă a Nașterii Domnului, unde s-a născut Mesia precum și Biserica Catolică. Continuăm drumul în deșert până la Mănăstirea Sf. Sava, aflată la poalele muntelui pe care se înalță orașul Ierusalim iar apoi vom vizita partea de vest a Ierusalimului, cu clădirile guvernamentale și Parlamentul Israelian. Urcăm pe Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taină și vom vizita mormântul Regelui David. Intrăm în cetate prin Poarta Sionului, străbatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc și vizităm Zidul Plângerii sau Zidul de Vest. Cina și cazare la hotel 3/4* în zona Bethleem.

Ziua 5IERUSALIM - MUNTELE SION

Mic dejun. Vom vizita partea de vest a Ierusalimului, clădirile guvernamentale și Parlamentul Israelian. Urcăm pe Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taină și vom vizita mormântul Regelui David. Cina și cazare la hotel 3/4* în Bethleem.

Ziua 6BETHLEEM – TEL AVIV – CLUJ-NAPOCA

După micul dejun matinal, ne deplasăm spre aeroport în vederea decolării din Tel Aviv la ora 10:55. Aterizare în Cluj-Napoca la ora 13:15.

Hartă

Galerie