0799 79 11 79 office@medtravel.ro

CANADA DE EST – Capitalele culturale

0
CIRCUIT
De la2,595 €
CIRCUIT
De la2,595 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7067

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Descoperiți istoria, cultura și frumusețea naturală a celor patru centre urbane canadiene: Montreal, Quebec City, Ottawa și Toronto. Explorați străduțele pitorești ale vechiului Quebec, experimentați shoppingul în galeriile subterane din Montreal, faceți cunoștință cu celebrii mounties în Ottawa și admirați arhitectura îndrăzneață a zgârie norilor din Toronto. Lăsați copleșiți de spectacolul oferit de forța magnificei Niagara. Bucurați de o croazieră de-a lungul fluviului Sf. Laurențiu și imortalizați priveliștea oferită de cele peste 1000 de insule. Din 2018 toate aceste atracții sunt mult mai accesibile, vizele turistice fiind desființate.

Plecare din Cluj, 8 nopți / 9 zile

Perioada:19.08-28.08.2022

Detalii

Tarif : 2595 euro/persoană

GRUP MINIM: 20 persoane. Pentru grup 15-19 persoane, prețul se majorează cu 240 EURO/ persoană. Pentru un număr mai mic de 15 participanți prețul se recalculează sau excursia se reprogramează. Organizatorul își rezervă dreptul de a anula acest program dacă nu se vor înscrie minim 15 participanți până cu 2 luni înainte de data de plecare. De asemenea, în cazul unui grup mai mic, organizatorul își rezervă dreptul de a schimba compania aeriană sau hotelurile, cu păstrarea standardelor și cu informarea prealabilă a turiștilor înscriși. Locurile confirmate suplimentar față de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (în funcție de disponibilitatile la avion și cazare) și se supun unor reguli diferite de decoman

Tariful include

 • transport cu avionul Cluj Montreal și Toronto Cluj cu compania LUFTHANSA (escală la Munchen la dus și Frankfurt la retur);
 • 8 nopți cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 3* și 4*: 2 nopți în Montreal, 2 nopți în Quebec City, 2 nopți în Ottawa, 2 nopți în Toronto;
 • transferuri aeroport hotel aeroport și transport cu autocar/microbuz conform itinerariului;
 • tururi panoramice cu ghizi locali vorbitori de limba engleză în orașele Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto;
 • taxele de intrare la: Biserica Notre Dame și Oratoriul St Joseph (Montreal), biserica Saint Anne de Beaupre;
 • vizitarea Parlamentului și a Centrului Regal Canadian al Ofițerilor din Poliția Calare (Ottawa);
 • croazieră în regiunea celor 1000 de insule;
 • excursia la Niagara (croazieră pe vasul Hornblower Mist este opțională și se achită separat);
 • însoțitor român de grup;
 • taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări).

Notă: Taxele de aeroport incluse în preț sunt cele valabile la data lansării programului, respectiv luna februarie 2022. În situația majorării de către consulat sau de către compania aeriană a acestor taxe până la data aplicării pentru eTA sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica prețul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Tariful nu include

 • asigurarea medicală de călătorie cu acoperire Covid-19 (obligatorie);
 • taxa pentru autorizația de călătorie electronică (eTA) 7 CAD (preț valabil la data lansării programului, 21.02.2022)
 • testul RT-PCR Covid în limba engleză necesar pentru intrarea în Canada efectuat cu cel mult 72 ore înaintea plecării (preț de la 200 lei/persoană, rezervare prin agenție și plata direct la clinică) informație valabilă la data lansării programului, 21.02.2022;
 • asigurarea storno (opțională), se încheie odată cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie;
 • bacșișuri pentru prestatorii locali (ex: șoferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoană se practică în Canada, se achită la sosirea în țara de destinație;
 • excursiile opționale și intrările la obiectivele turistice, altele decât cele menționate ca fiind incluse.

Informații zbor

19.08.2022

Cluj-Munchen

14:05- 14:50

 Munchen-Montreal

17:00 – 19:00 

27.08.2022

Toronto-Frankfurt 

21:35 -11:10 (a doua zi) 

28.08.2022

Frankfurt-Cluj 

14:05 17:05 

Itinerariu

Ziua 1CLUJ -MUNCHEN- MONTREAL

Întâlnire la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Napoca cu însoțitorul de grup la ora 11:30; plecare spre Montreal la ora 14:05, zbor Lufthansa (cu schimbarea cursei la Munchen). Sosire la Montreal (Aeroportul Internațional Pierre Elliott Trudeau) la ora locală 19:00. Transfer și cazare în Montreal la hotel Ruby Foos 4* sau similar.

Ziua 2 MONTREAL

Mic dejun. Dimineața vom participa la un tur al orașului împreună cu un ghid local și vom admira Vechiul Port, Biserica Notre Dame, clădire construită în 1829 în stil neogotic, cunoscută și sub denumirea de capela nunților, aici casatorindu-se în 1994 și Celine Dion. Turul continuă cu Oratoriul St. Joseph, având al doilea dom ca mărime din lume (97 m) după San Pietro din Vatican, și se încheie cu o oprire în parcul Mount Royal. Nu uitați aparatele foto pentru imortalizarea panoramei superbe oferite de punctele de belvedere ale parcului. După-amiaza vă propunem vizitarea orașului subteran realizat în scopul protejării împotrivă temperaturilor scăzute ce se înregistrează iarna. Cea mai mare rețea subterană construită de om (30 km), acesta este un obiectiv ce nu trebuie ratat de pasionații shopping-ului. Aici există numeroase mall-uri, restaurante, hoteluri, bănci, muzee, stații de metrou și de autobuz. Cazare la același hotel.

Ziua 3MONTREAL - QUEBEC CITY (250 km)

După micul dejun vom pleca spre Quebec, cel mai vechi oraș canadian, inclus de UNESCO pe lista obiectivelor patrimoniului mondial. Aici un tur pietonal ne va oferi oportunitatea descoperirii singurului oraș fortificat din America de Nord. Ne vom plimba prin Orașul de Sus și vom trece prin Parcul Battlesfield, scena ultimei bătălii (1759) dintre francezi și englezi pentru cucerirea Noii Frante; vom continua cu Place dArmes unde se află Castelul Frontenac, simbol al Quebec-ului, în prezent transformat în hotel. Cazare în Quebec la hotel Plaza Quebec 4* sau similar.

Ziua 4QUEBEC CITY

Mic dejun. În cursul dimineții vom vizita impresionanta cascadă Montmorency (biletul de intrare nu este inclus), înălțimea ei de 89,4 m depășind-o pe cea a celebrei Niagara și vom opri la celebra biserică St. Anne de Beaupre, centru de pelerinaj vizitat anual de zeci de mii de oameni. Pe drumul de întoarcere vom avea ocazia să vizităm Muzeul Albert Gilles, dedicat obiectelor de artă din cupru. După-amiaza vom avea timp liber pentru cumpărături și vizite individuale în Quebec City. Cazare la același hotel.

Ziua 5QUEBEC CITY - OTTAWA (450 km)

Mic dejun. Vom continua itinerariul nostru de-a lungul văii râului Sf. Maurice urmând ca în cursul după-amiezii să ajungem la destinație. Situată la granița Quebecului și confluenta râurilor Outaouais, Rideau și Gatineau, Ottawa este renumită pentru frumusețea ei naturală, ieșind din tiparele metropolelor nord americane aglomerate. Capitala Canadei are un pronunțat caracter britanic, având numeroase clădiri construite în stil victorian, fapt pentru care este denumită și sora mai tânără a Londrei. Cazare în Ottawa la hotel Ottawa Embassy 3* sau similar.

Ziua 6OTTAWA

Mic dejun. Pentru a ne familiariză cu acest fermecător oraș, un ghid local ne va prezenta într-un tur panoramic principalele atracții ale capitalei canadiene: Canalul Rideau, clădirile istorice, clădirea Parlamentului cu turnul Păcii, reședința Primului Ministru, Primăria Rideau. Vom vizita Parlamentul și vom asista la schimbarea gărzilor. Timp liber pentru servirea prânzului (prânzul nu este inclus). După-amiaza turul continuă cu Centrul Regal Canadian al Ofițerilor din Poliția Calare, cunoscuți sub denumirea de Mounties, imaginea acestora în uniforma roșie fiind un simbol al Canadei, celebru ca și frunza de arțar. Aici vom vizita școala de echitație, vom face un tur al grajdurilor și vom admira frumoasele exemplare cabaline. Cazare în Ottawa la același hotel.

Ziua 7OTTAWA GANANOQUE (Regiunea celor 1000 de insule)- TORONTO (460 km)

Mic dejun. Plecare spre Gananoque din regiunea celor 1000 de insule unde vom face o croazieră de o oră pe fluviul Sf. Laurențiu. În continuare, vom pleca spre Toronto. Cosmopolita metropolă și capitala economică a țării este, fără îndoială, cel mai americanizat oraș canadian. Cazare în Toronto la hotel Holiday Inn Express Toronto Downtown 3* sau similar.

Ziua 8 TORONTO- CASCADA NIAGARA- TORONTO (220 km)

Mic dejun. În această dimineață vom face un tur al orașului Toronto împreună cu un ghid local. Vom trece pe lângă zgârie nori cu arhitecturi îndrăznețe, clădirea Primăriei, Universitate, zona de shopping Bloor Yorkville, Lawrence Market, CN Tower (553 m; accesul pe puntea de observație este opțional). Nu ne putem desparți de această minunată țară înainte de a vizita una dintre cele mai impresionate forțe ale naturii, Cascada Niagara. Opțional, vom merge până în apropiere de inima cascadei într-o croazieră de neuitat, la bordul Hornblower Mist. Cazare în Toronto la același hotel.

Ziua 9TORONTO -FRANKFURT

Mic dejun, eliberarea camerelor și timp liber. Transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa Air Canada Toronto Frankfurt, cu decolare la ora 21:35.

Ziua 10FRANKFURT- CLUJ

Sosire la Frankfurt la ora locală 11:10, îmbarcare pe cursa Frankfurt Cluj care decolează la 14:05. Sosire la Cluj la ora locală 17:05.

Hartă
Galerie