0799 79 11 79 office@medtravel.ro

Atmosfera de Craciun Viena

0
CITY BREAK
De la150 €
CITY BREAK
De la150 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5779

De ce să călătorești cu noi?

  • Experiență relevantă în domeniu
  • Planificăm vacanțe memorabile
  • Vă conducem spre orice destinație
  • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

Viena este cunoscută drept capitala eleganței, iar decorațiunile de Crăciun nu fac decât să întărească acest renume al orașului austriac. În centrul orașului atârnă ornamente uriașe, asemănătoare cu o serie de candelabre ce faceau furori în secolele trecute în rândul persoanelor din înaltă societate a Vienei. În restul orașului decorațiunile sunt ceva mai discrete, însă acestea nu fac decât să completeze tabloul idilic focusat pe zona din jurul Stephansplatz.

City break autocar, plecare din Cluj-Napoca

Perioada:

11-13.12.2021

Detalii

Tarif : 150 euro/persoană
*în cameră dublă sau triplă

Grup minim 40 de persoane
Pentru grup 30-39 persoane: supliment 10 euro/persoană

Supliment single: 30 euro/persoană

Tariful include

  • transport cu autocar modern,
  • 2 nopți cazare cu mic dejun la hotel 3* în zona Viena (Oekotel sau similar, conform criteriilor locale de clasificare)
  • asistență turistică în limba română.

Tariful nu include

  • intrările la obiectivele turistice (aprox. 30 EUR)

  • programele opționale (cina în Grinzing aprox. 17 EUR)

  • asigurarea medicală și storno

Ziua 1CLUJ NAPOCA-VIENA

Plecare din Cluj-Napoca la ora 6:00, din Oradea la ora 8:30. Se tranzitează Ungaria și se ajunge la Viena aprox. la ora 15:00. Program de cumpărături (aprox. 3 ore) într-un mall din centrul Vienei (Shopping Mall Wien Mitte sau similar). Seara vom savura atmosfera de Crăciun din fața Primăriei (posibilítate de cină). Pe traseu se vor face opriri scurte (pauze de cca.15-20 min.) Seara cazare în zona Viena la hotel 3*.

Ziua 2VIENA

Mic dejun. Se face cu autocarul turul panoramic al Ringului unde se vor admira: Hofburgul, Parlamentul, Opera, Burgtheater, Universitatea etc. Vizitarea centrului orașului Viena: Palatul Belvedere (exterior) și parcul palatului, Konzerthaus, cladirea Operei, curțile Palatului Hofburg, Graben, Biserica Sf. Stefan și la alegere (individual): Palatul Hofburg, Camera Tezaurului, Muzeul de Științe ale Naturii sau Muzeul de Istorie a Artei. Program de cumpărături pe renumita Mariahilferstrasse și în Piața de Crăciun. Seara opțional cină în Grinzing la un restaurant tradițional. Cazare în zona Viena la hotel 3*.

Ziua 3VIENA-CLUJ

Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn și a celebrei case Hundertwasser. În jurul orei 12:00 părăsim Viena, tranzităm Ungaria și în jurul orei 16:00 ne oprim pentru un popas de circa o oră (opțional servirea mesei). Sosire în Cluj-Napoca în jurul orei 24:00.

Hartă
Galerie