0799 79 11 79 office@medtravel.ro

ARGENTINA & BRAZILIA – TANGO VERSUS SAMBA

0
CIRCUIT
De la2,079 €
CIRCUIT
De la2,079 €
Nume*
Email*
Mesaj*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

7702

De ce să călătorești cu noi?

 • Experiență relevantă în domeniu
 • Planificăm vacanțe memorabile
 • Vă conducem spre orice destinație
 • Prețuri competitive

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi. Avem o experiență relevantă în domeniu și suntem aici să te cunoaștem.

+40 799 79 11 79

office@medtravel.ro

Newsletter

America de Sud, al patrulea ca mărime între cele șapte continente, se prezintă călătorului cu o moștenire etnică variată și cu o diversitate culturală impresionantă.

Vă invităm mai intâi în Brazilia, o țară fascinantă, asociată cu plaje superbe, cu jungla amazoniană, cu Rio de Janeiro, carnavalul și samba, cu alte cuvinte, cu viața la maxim! Munți de granit abrupți, întinderi de nisip auriu, case coloniale cuibărite între zgârie-nori moderni împreună cu binecunoscutul vârf Corcavado, fac ca această destinație să fie printre cele mai căutate locuri din lume.

Pentru pasionații de literatură, Argentina este țara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este patria Tangoului, pentru cei care visează aventuri este țara romanticilor gauchos iar Buenos Aires este considerat unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume.

Detalii

Buenos Aires – Rio de Janeiro

PLECARE DIN BUCUREȘTI

PREȚ/persoană: 2079 EURO (loc in cameră dublă)

DATE DE PLECARE 2022:

21.11 ( 8 nopți)

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19 persoane) se percepe un supliment de  185 €/ pers.

Tariful include

 • Bilet de avion Bucureşti –Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Bucureşti, zboruri  cu escală (orarul de zbor și ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de către compania aeriană);
 • Taxele de aeroport ;
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 • 8 nopţi de cazare în hoteluri de 4*;
 • 8 mic dejunuri + 1 prânz
 • Tango show + 1 cină tradiţională argentiană (fără băuturi), în Buenos Aires ;
 • Bilet de avion Buneos Aires – Iguazu;
 • Bilet de avion Iguazu – Rio de Janeiro;
 • Tururi de oraș la Buenos Aires
 • Excursie la Cascada Iguazu partea argentiniană;
 • Excursie la Cascada Iguazu partea braziliană;
 • Excursie la Sugarloaf şi Corcovado în Rio de Janeiro
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
 • Ghizi locali;
 • Conducător de grup român.

Tariful nu include

 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;

   

 •  Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

   

 • Excursiile opţionale pentru un grup minim de 15 persoane

   

 •  Alte taxe şi cheltuieli personale

   

 • Alte mese decât cele menţionate

   

 • Băuturile la mese

   

 • Alte obiective turistice decât cele menţionate în program

   

 •  Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)

   

 •  Taxe de oraş plătibile la hotel

 

Suplimente

 • Supliment de single 395 €

Informații zbor

Companie aerianaAir France
ZborDataDecolareOraAterizareOraNr. zbor
Dus21-11-2022OTP / Bucuresti Otopeni – Henri Coandan/aEZE / Buenos Aires Pistarinin/aAF 1589*
Intors01-12-2022GIG / Rio De Janeiro Intln/aOTP / Bucuresti Otopeni – Henri Coandan/aAF 1379*
       
Itinerariu

ZIUA 1Plecare din București

Întâlnire în aeroportul Otopeni pentru a începe călătoria spre Buenos Aires.

ZIUA 2Sosire în Buenos Aires

La aterizarea în Buenos Aires, suntem întâmpinati de ghidul local. Transfer și cazare la hotel în Buneos Aires. Timp liber pentru odihnă la hotel. Spre seară vom merge la Restaurantul La Ventana, unde asistăm la un spectacol de tango și luăm o cină în stil tradițional argentinian. Cazare în Buenos Aires la Bordway Hotel & Suites 4* (sau similar). Mese incluse: cină în stil tradițional argentinian.

ZIUA 3Buenos Aires

După micul dejun începem vizita în capitala Argentinei cu un tur al orașului, pentru a descoperi cele mai importante atracții din Buenos Aires. Vedem Plaza del Mayo, unde se află celebra Casa Rosada, apoi vizităm Catedrala care adăpostește mormântul generalului Jose de San Martin, eroul național al Argentinei. Ne îndreptăm apoi spre San Telmo – cel mai vechi cartier și nu ratăm La Boca – cartierul unde se spune că s-a dansat prima oară tango. Aici vedem faimoasa stradă Caminito și stadionul La Bombonera. Nu în cele din urmă, vizităm La Recoleta, cartierul exclusivist cu cafenelele străjuite de gomeros și cu celebrul cimitir ce adăpostește mormântul Evitei Peron. Cazare în Buenos Aires la Bordway Hotel & Suites 4* (sau similar). Mese incluse: mic dejun.

ZIUA 4Buenos Aires - Pampasul Argentinian

Mic dejun. Astăzi ne putem petrece timpul după bunul plac. Ne putem relaxa sau plimba pe străzile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta și San Telmo, Palermo sau Port Madeira. Avem ocazia de a vizita un oraș cu tradiții și o atmosferă de epocă. Pentru cei interesați le propunem o excursie opțională inedită : o zi la o fermă tipic Argentiniană, unde vom avea ocazia să vedem cum se desfășoară o zi din viaţa unui Gaucho și tradiţiile neschimbate de sute de ani. Vom fi invitaţi la un prânz cu mâncare bună de-a locului, cântece și dansuri populare. Gauchos erau călăreţi neînfricaţi ce străbăteau Pampasul Argentinian, capabili să reziste celor mai vitrege condiţii. Gauchos a ajuns să reprezinte un simbol naţional, fiind regășiţi ca eroi ai folclorului și legendelor. Ţinuta vestimentară a acestora și atitudinea bravă, vă va duce cu gândul la binecunoscuţii cowboy din Vestul Sălbatic. Ne reîntoarcem în Buenos Aires. Cazare în Buenos Aires la Bordway Hotel & Suites 4* (sau similar). Mese incluse: mic dejun

ZIUA 5Buenos Aires – Iguazu

După micul dejun avem transfer la aeroportul din Buenos Aires pentru a ne imbarca pe cursa internă spre Puerto de Iguazu. Ajungem în partea argentiniană a cascadelor Iguazu, al căror zgomot ca un tunet îl putem auzi înainte de a vedea efectiv căderile de apă! Albia fluviului Iguazu traversează în majoritate Brazilia, însă cascadele se află în cea mai mare parte pe teritoriul Argentinei. Brazilia deține 20% dintre cascade, în timp ce restul de 80% sunt pe teritoriul Argentinei. Ne îndreptăm spre frontiera cu Brazilia pentru a admira spectaculoasele căderi de apă. Aproximativ 200 de cataracte diferite creează un mare amfiteatru natural de apă. Pe teritoriul brazilian sunt amenajate mai multe pasarele care sunt foarte aproape de cascade, oferind astfel o vedere spectaculoasă a întregului complex. Aici este locul ideal pentru fotografii, deoarece suntem martorii unui fenomen spectaculos: formarea curcubeelor deasupra căderilor de apă. Atmosfera tropicală este întărită datorită prezentei păsărilor exotice dar și fluturilor frumos colorați. Ne reîntoarcem în Argentina și ne îndreptăm spre hotelul nostru. Cazare în Puerto de Iguazu la hotel Guamini Mision 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

ZIUA 6Iguazu

Mic dejun. Astăzi vedem partea argentiniană a cascadelor Iguazu. Urmând poteca de-alungul podețelor special amenajate, ne apropiem de cascade numite de localnici “ La Garganta del Diabo” (“ Gâtlejul Diavolului”) care aruncă furioase apa fluviului de la o înălțime de 90 de metri. Pentru cadre spectaculoase ne vom urca la bordul unui mic tren ecologic care ne aduce mai aproape de cataracte. După amiaza ne întoarcem în Puerto de Iguazu. Cazare în Puerto de Iguazu la hotel Guamini Mision 4* (sau similar). Mese: mic dejun.

ZIUA 7Iguazu – Rio De Janeiro

Spunem rămas bun fenomenalelor minuni ale naturii de la Iguazu și ne îndreptăm către aeroportul Foz do Iguazu pentru a lua un zbor către Rio de Janeiro. Frumusețea spectaculoasă a orașului Rio este convingătoare. Această metropolă plină de farmec este sărutată de soare, acoperită de plaje largi superbe și presărată de munți dramatici. Cu toate acestea, istoria sa l-a marcat ca un port important – pentru transportul de aur, pietre prețioase și cafea – și ca un sediu al puterii coloniale. Plajele din Rio definesc cultura sa: vibrante, vesele, frumoase iar fiecare plajă are propria sa aromă: de la marea doamnă Copacabana cu plasele sale de volei și cafenelele în aer liber până la seducătoarea Ipanema; de la São Conrado cu deltaplanele sale până la impresionanta pădure tropicală urbană de la Barra da Tijuca. La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro ne întâlnim cu reprezentantul local, după care suntem transferați la poalele Muntelui Sugarloaf de unde vom lua telecabina până în vârf. De aici admirăm Gloful Guanabara și panorama asupra capitalei Braziliei. După amiaza ne îndreptam spre hotel. Cazare în Rio de Janeiro la hotel Mirador 4* (sau similar). Mese: mic dejun

ZIUA 8Rio De Janeiro

Pregătiți de aventură? Începem vizita în capitala Braziliei cu un tur al orașului Rio Colonial – vizitând străzile înguste și vechile clădiri istorice din centrul orașului: Candelaria, biserica romano-catolică ce combină o fațadă în stil baroc colonial portughez cu elemente interioare neoclasice și neo-renascentiste târzii, Praça XV de Novembro, construită în cinstea Proclamării Republicii Brazilia care a avut loc la 15 noiembrie 1889, „Travessa do Mercado”, Catedrala Metropolitană și Sambódromo. Continuăm turul și admirăm din exterior Stadionul Mario Filho, cel mai mare stadion din lume, cunoscut la nivel global sub numele de Maracanã. Stadionul a fost construit în 1950, pentru a găzdui meciurile Cupei Mondiale de fotbal. Ne îndreptăm apoi spre Restaurantul Carretao unde gazdele ne-au pregătit un meniu delicios cu specific local. După amiaza urcăm Muntele Corcovado pentru a vizita cea mai importantă atracție din Rio de Janeiro dar și una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne. Statuia lui Hristos Mântuitorul situată la 710 metri deasupra nivelului mării și inaugurată în 1931, este cea mai frumoasă și cunoscută carte poștală a metropolei braziliene, vizibilă din orice punct al orașului. Accesul se face cu trenul, traversând frumoasa Pădure Tijuca, cea mai mare pădure tropicală urbană din lume, care a fost inclusă de UNESCO în lista Patrimoniului Mondial. Din vârful acestui loc uimitor veți avea o vedere uluitoare asupra întregului golf și a orașului Rio de Janeiro, pe drept numit și „Cidade Maravilhosa”. Cazare în Rio de Janeiro la hotel Mirador 4* (sau similar). Mese: mic dejun și prânz la un restaurant local.

ZIUA 9Distracție și voie bună pe plaja din Copacabana

Profitați de ultima zi în capitala Braziliei pentru a vizita orașul pe cont propriu sau mergeți la plajă pe renumita Copacabana . Cazare în Rio de Janeiro la hotel Mirador 4* (sau similar). Mese: mic dejun

ZIUA 10Rio de Janeiro – Bucuresti

După micul dejun avem timp liber până la ora transferului către aeroportul din Rio de Janeiro pentru zborul cu escală spre Bucureşti.

ZIUA 11Sosire In București

Galerie